Wie is Boemerang Trainingen?

Boemerang Trainingen werkt met een pool van zelfstandige, allround en zeer ervaren senior trainers en acteurs. Door de korte lijn met het bureau en de intensieve samenwerking zorgen ze samen voor trainingen van hoge kwaliteit.

Berendien van Straten (1960)

Berendien is directeur-eigenaar van Boemerang Trainingen. Ze specialiseerde zich in psychiatrische problematiek, verslavingszorg en de omgang met agressief gedrag, en werkt al vele jaren als trainer en docent.
"En al vele jaren met veel plezier en gedrevenheid. Ik vind het mooi om te zien dat mensen vanuit bewustwording ander gedrag kunnen aanleren. Binnen onze trainingen is er aandacht voor individuele vragen en wensen van cursisten. En al zijn de emoties die voorbijkomen niet altijd prettig en leuk, toch is het goed die te onderkennen. De onderwerpen kunnen dan soms beladen of moeilijk zijn, onze trainingen zijn dat zeker niet. Er wordt heel wat afgelachen."
Selma Voerman (1966)

Selma staat bekend als een enthousiaste en motiverende trainer met een goed ontwikkeld analytisch vermogen die gelooft in de eigen kracht van mensen.
"Met dit vak kan ik mensen inzicht geven in hun eigen drijfveren en mogelijkheden. Wij bieden een veilige leeromgeving waarin mensen de kans krijgen open en eerlijk naar zichzelf te kijken. Belemmeringen en ingesleten patronen zichtbaar maken. En dat combineren we met een praktische aanpak waarin humor een belangrijke rol speelt, zodat mensen uiteindelijk meer uit zichzelf kunnen halen. Dat is natuurlijk geweldig."

Rob Bartels (1972)

Rob is een ervaren en uitermate veelzijdige acteur en trainer.
"Mijn belangrijkste inspiratiebronnen zijn de mensen die ik op straat tegenkom. Ik heb een brede interesse en avontuurlijke inslag.
Bij Boemerang Trainingen hebben we te maken met heel verschillende doelgroepen. Dat is bijzonder interessant en daardoor kan ik heel veelzijdig zijn. Als acteur ben ik rolvast en geloofwaardig. Als trainer vind ik het belangrijk dat ik geduldig ben en concrete en gedoseerde feedback en heldere uitleg kan geven. En dat doe ik graag samen met mijn collega’s: we zijn een sterk team."

 

top | contact | © Boemerang Trainingen